Bodyfitness

Hvordan får jeg tid til venner

I en hverdag – og helger – stappfull med trening, fokus på måltider osv osv er det ofte tid med venner det går ut over når jeg er i oppkjøring til konkurransesesongen. Da er det bare en ting å gjøre, og det er å ta de med på trening :)

image
Stakkerne kommer ikke unna fotografering de heller på morgenkvisten :)

Heldigvis er mange av de glade i å trene, eller i å gå tur, så det ordner seg oftest med litt planlegging.

Min aller nærmeste har jeg treningsdate med hver fredag morgen før jobb – styrke og cardioøkt står på programmet. Super digg – spesielt når jeg oftest er litt tom for energi de dagene. Men når man er sammen så går det som en lek.

En god blanding av skravling og trening blir det – og et hærlig avbrekk i de ellers så strikte rutinene.

image

I dag var det tungt bare det å skulle stå opp, men når man har en treningsavtale så er det ikke aktuelt å avlyse. Altså en super motivasjon som nok flere med hell kunne prøve. Å være to er ofte det som skal til, iallefall i starten til man har kommet i gang. Klubb og trening i en smekk det jo! :)

image image

Hodet mitt sa altså «nei nei nei» i dag, men hjertet hylte » du skal du skal du skal». Heldigvis vant hjertet mitt – det vet jo akkurat at det er dette jeg digger.

image

Nå har jeg akkurat kommet inn døren etter en ekstra cardioøkt, og jeg er super klar for sofaen. Kommer nok til å sovne relativt raskt.

God fredagskveld, så snakkes vi i morgen! Da skal jeg dele med dere enda en super grønnsakssmoothie. Har blitt helt smoothie hekta jeg nå når jeg ikke har fri måltid :)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *