Motivasjon

Lyst til å endre livsstil?

Visste dere at jeg i 16 år spiste 1 liten melon yoghurt med litt musliblanding i til frokost hver eneste dag? Hverdag som helg. Etterpå løp jeg mer enn gjerne 1-4 mil. Vel hjemme kunne jeg spise en salat med 100gr kylling i, så en liten porsjon middag som gjerne bestod av fisk og pasta, før litt frukt eller ett par knekkebrød til kvelds etter styrketrening. Om jeg var syltynn? Nix. Heller på ingen måte overvektig, men det sier seg selv at kroppen fikk alt for lite mat.

image
Grøt av havregryn, kokt på vann, toppet med mandler og kanel. I koppen har jeg proteinpulver og iskaffi. Proteinpulver er noe jeg bare drikker når jeg er på fitnessdiett. Ellers passer jeg på å få i meg nok protein gjennom kosten.

image

Frokosten var en av de største hindrene for meg å komme over da jeg begynte med fitness, og måtte lære meg å spise mer. Jeg tygget og tygget, og fattet ikke hvordan jeg skulle få i meg all havregrynen som var satt opp på matplanen min. Nå er havregryn som dere vet det beste jeg kan få i meg. Og når jeg legger meg for kvelden gleder jeg meg som en unge på julatfen til frokost.

Min livsstilsendring for ca 3 år siden gikk ikke ut på å begynne å trene eller spise sunt, men å spise mer, og slik få bedre resultat av all treningen jeg la ned så mye tid på.

Jeg hjelper noen flotte damer og jenter i å nå sine drømmer. For noen av dem handler det om å gjøre noen grep i sin livsstil. De er ulike og har forskjellige mål, men en ting har de til felles;  å «lære seg» å spise mer. -Spise mat istedet for å drikke mat i form av pulver, eller knaske i seg proteinbarer. Frokosten er noe de alle har måttet ta grep om. Selv om de kan spise andre matvarer enn havregrynsgrøt velger de alle det nå, fordi de kjenner energien det gir.

image

Så er det et grep man ønsker å gjøre for seg, er mitt hotte tips å starte med frokosten. Gi kroppen en god start på dagen – selv når man har ferie og har stått opp så sent som jeg har gjort i dag. Er så deilig å sove godt igjen! :)

Pst: stikk innom bloggen min i kveld også da, så skal jeg vise dere en variant av fitnessdiett for en dag :)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *