Trening

Nok skritt gir balanse

Nok skritt i løpet av en dag gjør at jeg kan ta treningsfrie dager uten at kroppen forbrenner mindre.

Nok skritt sikrer jeg meg ved å ta raske lunsjturer, bli den som vinner loddet om hvem som skal lufte bikja, står og jobber så ofte som mulig, dropper alltid heisen og går og henter posten i stedet for å stoppe når jeg kjører forbi med bilen. Jeg går endatil i pausene mellom settene under styrkeøkten, og får i tillegg god blodsirkulasjon til neste løft.

Nok skritt for meg er å komme over 10 000 skritt for dag.

Prøv. Kroppen vil takke deg.

Rask lunsjtur på gode 20 minutter i dag. Deilig å se dagslys i denne mørke tiden. Det handler ikke om å bli svett, men å få bevegd seg :)

 

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *